Recensies

Kampeeravontuur

Samen met Hendrikus gingen we de tent in. Joost begon te huilen en ik merkte dat ik nog steeds niet goed besefte dat het allemaal waar kon zijn. Hendrikus vroeg hoe we met onze tent achter zijn boerderij waren gekomen.
– uit: ‘Kampeeravontuur’

Kampeeravontuur

Kampeeravontuur‘ gaat over Marc en zijn beste vriend Joost. In de eerste week van de zomervakantie gaan zijn kamperen in een tent in de tuinachtec de boerderij van de ouders van Joost. Door een blikseminslag in de tent komen de jongens terecht in het jaar 1944. Daar ontmoeten ze Hendrikus die op de een of andere manier een band met de jongens heeft.

Kampeeravontuur‘ is het debuut-jeugdboek van auteur Rients Faber. Het is een spannend en avontuurlijk boek en je leest ook nog iets over het leven in de Tweede Wereldoorlog. Rients Faber is naast auteur van kinderboeken en gedichten, ook liedjesschrijver en zanger.

Praktische informatie

Titel: Kampeeravontuur
Schrijver: Rients Faber
Illustrator: Hilde Koop
Uitgeverij: NoordProof Producties
Prijs: € 12,50

Het boek ‘Kampeeravontuur‘ ontving ik via de Facebook-groep ‘Selfpub Café boeken, auteurs, lezers’. Dit is een platform voor schrijvers die hun boek in eigen beheer uitbrengen. Een self-publisher moet meer moeite doen om zijn/haar boek onder de aandacht te brengen omdat hij/zij in eigen beheer of bij een kleine uitgeverij zijn boek uitgeeft. Ik vond het mooi om aan dit proces mee te werken door dit boek te lezen en door te sturen naar de volgende lezer.