Fictieboeken, Recensies

Fortnite #3 – Het eindspel

Grey was stil. De rocket launch maakt hem niet enthousiast maar bang. Het betekende dat het seizoen binnenkort was afgelopen. Het betekende dat het hij niet veel tijd meer had om in de top vijf te komen. Het herinnerde hem er alleen maar aan dat hij misschien niet naar huis kon dit seizoen.
– Uit: ‘Fortnite #3 – Het eindspel

Fortnite #3 Het eindspel
Afbeelding cover

Fortnite #3 – Het eindspel‘ gaat verder waar ‘Fortnite #2 – Het gevecht gaat door‘ is gestopt. Grey, Kiri, Finn en Hazel zitten nog steeds gevangen in de virtual reality-versie van het spel Fortnite Battle Royale. In het tweede deel is het ze niet gelukt om een plek in de top vijf te bemachtigen, dus mochten zij nog niet naar huis. In dit boek gaat Grey met zijn squad weer de strijd aan voor een plek in de top vijf. Grey en zijn squadmaten willen allemaal erg graag naar huis en daar lijken ze alles voor over te hebben. Gelukkig komt er hulp uit een onverwachte hoek en gaat de squad van Grey samenwerken met twee oud-squadgenoten. Door de onverwachte hulp gaat het steeds beter met Grey en zijn squad. Zal het ze allemaal lukken om een plek in de top vijf te bemachtigen voor het eind van het seizoen?

Fortnite #3 – Het eindspel‘ is een aanrader voor iedereen die fan is van het spel Fortnite, maar ook voor volwassenen die beter willen begrijpen wat kinderen zo leuk vinden aan het spel Fortnite. Wel raad ik aan om eerst de andere delen in deze serie te lezen, anders val je middenin het verhaal en mis je essentiële onderdelen van het verhaal.

Fortnite #3 – Het eindspel‘ is het derde en tevens laatste deel van deze serie. Het eerste deel is ‘Fortnite #1 – Het spel begint‘ en het tweede deel is Fortnite #2 – Het gevecht gaat door. De eerste twee delen heb ik ook toegestuurd gekregen als recensie-exemplaar, een recensie vind je als je op de link van de boektitel klikt.

Titel: Fortnite #3 Het eindspel
Schrijver: Devin Hunter
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
Prijs: € 12,99

Het boek ‘Fortnite #3 – Het eindspel‘ ontving ik van uitgeverij Van Holkema & Warendorf als recensie-exemplaar. Van Holkema & Warendorf is onderdeel van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv. Dit heeft mijn recensie op geen enkele wijze beïnvloed.