Doe- en zoekboeken, Recensies

Het nieuwe grote Superjuffie doeboek

Met inmiddels zeven boeken en een film die op 10 oktober 2018 in premiere gaat, is Superjuffie een heus begrip aan het worden bij de schoolgaande kinderen. Inmiddels is dan ook het tweede doeboek van Superjuffie uitgebracht: Het nieuwe grote Superjuffie doeboek. Dit doeboek bevat:
– het geheime dagboek van juf Josje;
– een kijkje achter de schermen bij de allereerste Superjuffie-film;
– een exclusief interview met meester Snor;
– een recept voor superlekkere Superjuffie-cupcakes;
– de grote welk-huisdier-past-bij-jou-test;
– een tekenworkshop van Annet Schaap;
– en nog veel meer!!

Het nieuwe grote Superjuffie doeboek zit vol met leuke activiteiten. Er is een afwisseling tussen puzzels, knutsels, testjes, moppen, recepten en verhalen. Een groot aantal van de activiteiten zullen kinderen zelfstandig kunnen doen, maar bij een aantal dingen zullen zij de hulp van een volwassene nodig hebben. Bijvoorbeeld bij het uitvoeren van de recepten of bij het lezen van de verhalen. In de verhalen kunnen soms nog wat lastigere woorden zitten. Wat heel leuk is aan de verhalen die in dit doeboek zitten, is dat zij alledrie een link hebben naar één van de Superjuffie-boeken, zodat de lezers daar ook nieuwsgierig naar worden.

Het nieuwe grote Superjuffie doeboek is een aanrader om te gebruiken. Kinderen gaan hier een hoop plezier aan beleven. Het lijkt mij ideaal om bijvoorbeeld cadeau te doen voor de herfstvakantie, zodat de kinderen, wanneer het wat minder weer is, niet aan de televisies of tablets gekluisterd zitten, maar lekker creatief bezig kunnen zijn.

Titel: Het nieuwe grote Superjuffie doeboek
Schrijver: Janneke Schotveld
Illustrator: Annet Schaap
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf, onderdeel van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv
Prijs: € 9,99

Dit boek heb ik als recensie-exemplaar opgestuurd gekregen door Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv. Dit heeft mijn mening over het boek niet beïnvloed.
Het nieuwe grote Superjuffie doeboek is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Een gedachte over “Het nieuwe grote Superjuffie doeboek”

Hoi, wat leuk dat je een reactie achter wilt laten onder deze recensie!