
Op deze kaart zie je hoe vaak wereldwijd de bliksem inslaat. Blikseminslagen komen het meest voor in tropische landen (dicht bij de evenaar) en in hoge gebergten, zoals de Andes en de Himalaya.
– Uit: ‘De meest bizarre dingen op aarde‘
Waar kun je les krijgen op een hamburgeruniversiteit? Waar worden de meeste ufo’s gespot? Waar kun je onderwatersteden bezoeken? Waar vind je een toilettenmuseum?
Op deze, en nog veel meer, vragen krijg je in dit boek een antwoord. Het boek is onderverdeeld in meerdere onderwerpen: natuur, bovennatuurlijk, plekken, mensen, geschiedenis en leuke weetjes.
Wil je meer boeken lezen met weetjes over onze aarde? Bekijk dan ook eens dit boek.
Wat vind ik van dit boek?
Het boek ‘De meest bizarre dingen op aarde‘ vind ik erg geschikt voor lezers die niet zo houden van het lezen van heel lange verhalen. In dit boek staan namelijk hele korte stukken tekst waardoor het voor de lezer leuk blijft om te lezen. Daarnaast staat er informatie in het boek wat je niet zo snel in andere boeken vindt. Dat maakt dit boek ook geschikt voor lezers die van leuke weetjes en feitjes houden. Het boek is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen lezen. Als voorleesboek is dit boek minder geschikt.
Praktische informatie
Titel: De meest bizarre dingen op aarde
Auteur: Fleur Star & Chris Hawkes
Uitgever: Condor
Prijs: € 22,50
Het boek ‘De meest bizarre dingen op aarde‘ ontving ik als recensie-exemplaar van uitgeverij Condor, waarvoor dank. Dit heeft mijn recensie op geen enkele wijze beïnvloed.