Overig

The Boox Kids – Januari 2019

In Engeland en Amerika zijn ‘boekcadeauboxen’ al heel bekend, bij ons in Nederland nog een stuk minder. Afgelopen weekend ontving ik mijn boekcadeaubox van The Boox, één speciaal voor kinderen. In dit artikel laat ik je de box van januari zien en vertel je wat ik ervan vond.

Mijn ervaring met The Boox Kids – januari 2019

The Boox wordt bezorgd in een compacte kartonnen doos. Als je de doos opent, zie je mooi zijdepapier. Wanneer je het zijdepapier opent, zie je als eerst de goodies liggen. De volgende goodies zaten in mijn pakketje: twaalf kleurpotloden, een setje om zelf een vilten luiaard te maken en theebladen in de smaak wintermelange. Daarnaast zat ook de nieuwsbrief van januari in de doos, samen met een boekenlegger, een 2019 reading bingo en een sticker van #heblief.

Nadat ik alle goodies had uitgepakt en bekeken, kwam ik aan bij het pakketje waar ik het meest benieuwd naar was: het boek van deze maand. Het boek zat ingepakt in een cadeauzakje dichtgeplakt met een sticker. Toen ik het boek uitpakte, zag ik het boek van deze maand: Hamstersaurus Rex geschreven door Tom O’Donnell. Wat ik extra leuk vond, was dat dit een, voor mij, compleet onbekend boek is. Van dit boek verschijnt binnenkort een recensie op mijn website.

Over The Boox

Voorheen ontving iedereen die The Boox Kids bestelde hetzelfde boek. Met ingang van dit jaar is dat echter veranderd. Om hun klanten een goed aansluitende The Boox aan te bieden, vraagt The Boox naar de leeftijd waarvoor The Boox bestemd is.

The Boox Kids kocht ik via de website van The Boox. Naast boeken voor kinderen kun je ook een boekcadeaubox kiezen voor de volgende genres: roman, feelgood, thriller, young adult NL, young adult EN en de mysteryboox. Daarnaast kun je kiezen voor een ‘Single Boox’ (één boek per keer) of een ‘Double Boox’ (twee boeken per keer). Je kunt eenmalig een boek aan schaffen of een abonnement te nemen voor een kwartaal, een halfjaar of een heel jaar.